Teknisk Analys: Elanders B (ELAN B)

Här är en teknisk analys av Elanders B. Aktien för en lite längre investering/trade på ett pat veckor.

Aktien har format en vimpelformation och håller sig högt i förhållande till Flaggstången och håller en väldigt fin form. Här finns två sätt att trada aktien, antingen så köper man redan nu och förväntar sig att aktien ska bryta ut om ett par veckor här framöver och positionerar sig lite tidigare.

Skulle vi ha fel är det viktigt att komma ut med minimal förlust och vimpelformationen är ogiltig i det röda området, så där stoppar vi ut.

Den gröna trendlinjen från tidigare mynnar ut någonstans i September, så det kan vara en stund kvar innan ett eventuellt ryck kommer. Isåfall är det värt att bevaka aktien fram mot höstkanen i slutet av Augusti/början på Septemper någon gång och se hur mönstret har agerat.Elanders-TA-Vecka

Vi har även dagsgrafen som just nu ser otroligt köpvärd ut för bottenfiskare. Aktien är vid en stigande stödlinje just nu. Här kan vi handla och förvänta oss en studs, skulle den inte ske hoppar vi av direkt för att minska förluster.  Jag ser ett utbrott ur den övre trendlinjen som en stark köpsignal.Elanders-TA-DagAnnat som börjar få mig att tro att utbrottet kommer vara positivt är att “köprekar” börjar dyka upp.

http://www.redeye.se/aktiebloggen/elanders/elanders-osexigt-och-bortglomt

(Jag äger inga aktier i dagsläget, men planerar att hoppa på vid ett utbrott uppåt, eventuellt handla lite här i dippen också vi får se) Mönstret ser starkt ut och med tanke på att köprekar kommer tror jag ett brott uppåt inte är helt uteslutet! Under bevakning närmsta tiden helt klart!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top