Teknisk Analys: SensoDetect (SDET)

En aktie som historiskt sett har tryckts upp under hösten efter hype. Det här är ett bolag jag följt länge, och det finns många drömmare i aktien vilket ger oss stor fördel, priset kan pressas upp på grund av spekulationer om avtal/studier och liknande.

Aktien har gått ned från sin topp på 29 kr till nästan 9 kr som lägst! Det är ett otroligt dropp i aktiepris/börsvärde. Spekulationer drev upp priset för ett år sedan och jag påstår att aktien är relativt bortglömd. Den har legat i dvala ett år och bolaget har haft många goda nyheter samt insider köp senaste veckorna vilket jag tror kommer ha en positiv inverkan.

Det finns även en blogg avsedd för bolaget på www.sdet.se

Rent tekniskt ligger aktien nu i perfekt vändningsläge til ortroligt låg risk. Man kan komma in runt 11 kr (det har gått upp sedan jag tog bilden för en stund sedan, haha).

Men jag ser även en förändring i handelsmönstret som inte funnits tidigare. För någon dag sedan flög aktien upp till 18 kronor ur tomma intet, sedan dess har aktien börjat långsamt “vända”. Tyvärr finns inte jättestor likviditet i aktien idag, men det förändras om positiva nyheter kommer.

Jag har tagit position i det lite längreperspektivet med ett mål på ungefär november, december. Detta baserar jag på fundamentala samt tekniska faktorer så jag blandar lite fundamenta i denna trade. Dock tjänar bolaget inga pengar idag, men jag tror de har potential att börja försäljningen inom väldigt snar framtid och då kommer det gå fort. Här finns drömmare som spekulerar om kurser över 40 kronor, vilket ger mig stark tro att jag kan släppa aktierna 30% högre från dagens nivå, inom en relativt snar framtid!

Jag tar lite mer risk på denna position, så givetvis kliver jag ut under botten på formationen!

SDET-TA SensoDetect- TA- Dag

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top